Måndagen den 31 augusti

Hello!!

Titta på bilden och begrunda katastrofen 🤒. Tror ni jag är i behov av en riktig ansning eller?? varken en hel burk gele eller en flaska hårspray kan åstadkomma underverk, jag lovar, suck. Så nu sitter jag och samlar mod att ta mig in till stan. Tycker inte riktigt om det stället måste jag erkänna. Men har några ärenden och uträtta oxå och så hade jag tänkt hälsa på Gun och Karl-Erik. Det var ett tag sedan. 

Igår var vi ute och körde Gossen med Cezar som gick med bredvid. Det går superbra. Vi var nog ute i 40 minuter med båda sedan körde jag en runda med bara Gossen så han kunde springa av sig lite. Utan busungen bredvid sig. Anders fick gjort ett jätte job med röjsågen i och runt trädgården.

Nej nu blir det stan innan jag ångrar mig. Hörs sen!!

Lördagen den 29 augusti

Tillbaks här igen!! Oj vad tiden har gått nu. Har haft en lite jobbigare period och då har jag svårt för att sitta vid datorn. Men foten är bättre så nu slipper jag i alla fall kryckorna. Mica är installerad på Plönninge och Martin har börjar andra året på MIF, PS i varberg så nu är vi inne i vardagslunken igen. Och det är ganska skönt o det tycker ungdomarna oxå. De lite mörkare kvällarna gör att man kopplar av lite mer och kryper upp i soffan framför tv:n. Tycker det är ganska mysigt. Men vi har aft en härlig sommar. Vi konstaterade idag att vi har suttit på vår altan sedan i påskas och ätit. Väldigt få gånger vi suttit inne. Men nu är poolen nerplockad och löven börjar falla från kastanjen så nu är hösten på gång.

Vi har hämtat hem Ceserina och Saga från Yngered så nu går de och Japp och Brianne nere hos Göran. Gossen och Cezar är här hemma för Gossen behöver en bantningskur 🤭. Vi har kört honom och haft Cezar bredvid och det går kanonbra. Cezar är fantastisk o jobba med just nu och Gossen är en utmärkt läromästare.

Ida har det så bra i Blekinge och Teddies har flyttat till Sandra och Jenny i Ängelholm. det har oxå blivit jätte bra. Han rids nästan var dag och trivs med sin nya kompis, Ganti, en islänning. Nu går de på bete utanför Ängelholm vid havet så de rider mycket på stranden och det gillar Teddies. Det är otroligt tomt här hemma utan honom för han var verkligen en speciell häst. Men just nu är detta det bästa för honom. Han trivs bäst när han får jobba. 

Iris har lärt mig gaffelvirkning. Det är jätte kul (se bilden). Mitt första alster ska bli en halsduk. I kväll ska det ätas kräftor.....smaskens!!

Ha det så gott!!
Kram Irene
 

Fredagen den 7 augusti

Hejsan svejsan!!

Allt går jätte bra med Ida och hennes nya hem. De rider och kör henne utan några problem. Hon kommer överens med sina nya häst,-o åsnekompis. Så det känns kanon bra.

Igår hade vi Sandra och Jenny här. De tittade på Teddies och Sandra var ute och red en runda tillsammans med Mica och Gossen. Det verkade som om hon blev förtjust i vår "lille" kille. Vi tyckte mycket om dom oxå så vi håller tummarna att de vill ta hem honom på prov. Gillar de honom och allt funkar så ska de ha honom på foder över vintern så får vi se sen. Jenny har en islänning som Teddies ska sällskapa med. ja det verkar verkligen vara två kanon tjejer. Ja så håll tummarna!!!
Nu ska vi plumsa i poolen!!!!!
 

Onsdagen den 5 augusti

Hej!!

Äntligen har vi fått lite sommarvärme tillbaks. Funderar på o hoppa i poolen. Vattnet håller faktiskt 22 grader idag. Är alldeles ensam hemma. Anders o Mica jobbar. Martin stack med en kompis till sjön för o bada. Är ganska skönt en stund faktiskt. Det är ingen kanon dag idag. Har ont både uppe o nere....alltså foten och nacken..😉. Ska helst gå med kryckor men då tar nacken stryk och utan kryckor får jag riktigt ont i foten....så vad gör man? Jo man tar och ger upp och lägger sig i soffan o slöar. Men i kväll ska vi till Yngered och titta till Saga o Ceserina. Nej nu blir det nog soffan en stund...

Hej så länge!!!

Tisdagen den 4 augusti

HEJSAN!!

Så har vi äntligen hittat ett hem till Ida som verkar bli kanon. Hon har flyttat till Svängstad, utanför Karlshamn, Blekinge. De kom vid middag och tittade på henne och ville ta med sig henne hem idag. På resan ner hade de stannat minst 10 gånger bara för att titta till henne o ge henne morötter och vatten. Resan gick bra och väl framme så gick hon ur transporten lugnt o fint. Sedan har de två töserna som var med pysslat om henne hela tiden och varit ute o promenerat med henne. Ida har oxå fått hälsa på sina nya kompisar. Ett ardennersto och en åsna. Undrar vad Ida säger när den börjar skria.... I natt ska Ida få stå inne för de vill ha koll på hästar och åsna när de släpper ihop dem. Men Ida slipper sova ensam för tjejerna håller på o bäddar med sovsäckar och luftmadrasser i stallet. Ja en bättre start på ett nytt ställe kan en häst väll inte få? Det känns riktigt bra faktiskt fast det är tråkigt o lämna henne.

Efter Ida åkt stack jag ner till syrran o tog en fika. Hon hade startat ett jätte arbete. Hon möblerade om och plockade iordning i garderober. Blir nog dö bra när hon blir färdig. Skönt o kunna köra lite bil trots skadad fot...😥.

Ha det så bra!! Och kramas mycket!!!