Tisdagen den 26 oktober

Tyckte inte det var länge sedan jag skrev här men det var det visst 🤭. Stockholmsresan var jättelyckad med bra väder. Leonard är ju hur enkel som helst att ha med sig. Inget tjat o gnäll om man bara bryr sig om honom o finns där.

Sen vi kom hem har det varit ganska lugnt. Leonard träffar sina föräldrar en gång i veckan. Vi har haft några möten med soc (som vanligt). I söndags var vi hemma hos syrran och fikade på em, mysigt! Tog igen lite missade födelsedagar och myste med Julia. Hon är så otroligt snäll.

Har börjat jobba lite mer aktivt med Saga o Ceserina med tumkörning. Det är ett jättekul sätt att jobba hästarna på och man ser verkligen själv hur de rör sig. Och man kan jobba både i paddocken och i skogen ( men jobbigt kan jag lova). Dessuton har Ceron stått i egen box sedan i fredags och det har gått riktigt bra faktiskt. Sedan får han gå med mamma på dagarna. På så vis blir avvänjningen snäll för dem båda två.
Ha det så gott!! Kram

Måndagen den 11 oktober

Stockholm!!
Idag bär det äntligen iväg till den stora staden på Östsidan 😀. Allt är färdigpackat och Leonard har världens resfeber och röjer runt här. Han har packat en egen ryggsäck med VIKTIGA saker som han bär på ryggen hela tiden. Den innehåller hans dinosaurier, Buzz, Woody och andra gubbar som skulle bli SÅÅÅÅ lessna om de inte fick åka "tut tut" (tåg) med honom till Jenne (Jennifer) 😉. Så nu får Anders och Martin några lugna dagar. Eller lugna och lugna, hihi, min älskling har ju alla djuren på kvällarna.

Ja annars har vi haft en födelsedag till sedan sist jag skrev. Nu är även Martin 18 år. Usch vad tiden springer iväg. Mica har snart varit här i 11 år och Martin i 9 år. Bara o inse att tiden går och vi med den.

Nej nu ska här gräddas pannkakor!! Ha det så gött allihop så hörs vi när vi är åter på västkusten.

KRAAAAAAAAAAAM

Måndagen den 4 oktober

Redan Oktober!

Som vanligt bara springer tiden iväg. Veckan som gått har varit ett evigt åkande känns det som. Har varit med Leonard i Falkenberg 3 dagar och Anders har haft möten på kvällarna. Och nu så är alla hästarna inne på nätterna. För vilket höstrusk det blev med en gång. Fast jag är ingen älskare av allt för mycket värme så jag trivs nu. På kvällarna kan man gotta ner sig i soffan med lite tända ljus och varva ner.

På hästfronten är det lugnt just nu. Gossen funkar kanonbra på Plönninge och våra två ston ska vi börja arbeta löite mer aktivt nu med tumkörning och lite skrittrundor. Sedan är vi jätteglada över att Ceron kommer att flytta till Stuteri Rubin i Laholm. Mats o Christina som hade Denver, Cerons pappa, vill ha honom och visa fram honom som hingst om det går vägen. Bättre kan vår lille buskille inte få det.

I går hade vi 4-årskalas för Leonard. Hans föräldrar och gudföräldrar var här och grattade honom. Det var en jättelyckad födelsedag med massor av packet, tårta men framförallt gästerna gjorde hans dag perfekt.

Kraaaaam Irene